Type 3: HELDER

“Dit type ziet er uit als een traditioneel zwembad, maar er wordt gebruik gemaakt van de filtertechniek van een zwemvijver.”

Dit type zwemvijver biedt een natuurlijke ervaring, goede plantengroei en een diversiteit aan fauna. De zorgvuldig uitgekozen techniek zorgt het hele jaar door voor helder water. Toegepaste technieken: bodemdrains, skimmers, zeefbochtfilters, beadfilters en UV-C. Onderhoud wordt periodiek uitgevoerd (snoeien van beplanting). Daarnaast is regelmatig onderhoud noodzakelijk (bijvoorbeeld het backwashen van de filter). Heldere zwemvijvers bieden een fijne natuurlijke ervaring in helder zwemwater.

Ideale filterinstallaties zwemvijver type HELDER

Klik op de afbeeldingen om te vergroten. Op de eerste afbeelding ziet u een complete HELDER installatie. Op de tweede ziet u de toepassing van de uiterst handige AquaForte SkimmerSieve.

Welke zwemvijver producten heb ik nodig?

Wij bieden u een complete set voor een optimale zwemvijver filterinstallatie. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden!

Maximale inhoud zwemvijver80m³120m³200m³
VoorfilterUltrasieve III
UltraSieve Low
Skimmersieve Low
Ultrasieve III
UltraSieve Low L
Skimmersieve Low
Ultrasieve III
UltraSieve Low XL
Skimmersieve Low
Biologisch FilterUltraBead UB60UltraBead UB100UltraBead UB140
 PompBlue Eco 320
Blue Eco 500
Blue Eco 500Blue Eco 900
 UV-C unitPower Signal 75 watt UV-CBuster 130 watt amalgaam UV-CBuster 3 x 130 watt amalgaam UV-C
 BacterieënDosatech doseerpomp + Microbelift Clean & ClearDosatech doseerpomp + Microbelift Clean & ClearDosatech doseerpomp + Microbelift Clean & Clear

Stel een vraag of vraag een offerte aan

    Note: Carousel will only load on frontend.