Bouwkundige zwembaden

Bouwkundige zwembaden worden vaak opgemetseld met betonstenen of gestort met beton. Wij kiezen voornamelijk voor het bouwysteem met Isostone bouwstenen.

Een zwembad opgebouwd met Isostone bouwstenen geeft niet alleen een strakke afwerking maar is ook nog eens perfect geisoleerd en daardoor een stuk energiezuiniger dan andere bouwsystemen.

Nog een voordeel van het bouwen met Isostones is dat het bouwen een stuk lichter is en dat je alle maten en vormen, trappen en rolluik nissen kunt maken.

Als eenmaal de bouwstenen zijn geplaatst worden deze volgestort met beton zodat er een goed geisoleerde stevige zwembadkuip ontstaat.

Na het storten kan de afwerking beginnen, dit wordt meestal gedaan met een liner die ter plaatse wordt gelast met Alkor super folie, maar het is ook mogelijk een op maatgemaakte foliezak te plaatsen of de kuip te polyesteren.

Als de folie is geplaatst kan de randafwerking worden aangebracht en kan het aansluiten van de leidingen en de technische installatie plaats vinden.

Tegenwoordig wordt er steeds meer gekozen voor energiezuinige oplossingen.

Wilt u meer informatie? of wilt een een offerte op maat? Neemt u gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Stel een vraag of vraag een offerte aan

    Note: Carousel will only load on frontend.