Stalen wand zwembad

Een Stalen wand zwembad (Pomaz Pool ) is een zwembad wat is opgebouwd uit een vuurverzinkte, meermalig gelakte staalwand. Leverbaar in rond, ovaal en 8-vorm in diverse maatvoeringen. De kwaliteit van de stalenwand baden maakt het mogelijk de baden ook in te graven. Op deze manier kunt u een professioneel bouwkundig bad imiteren. Als er ingegraven gaat worden dient er rekening gehouden te worden met een juiste betonplaat waar het bad op geplaatst wordt. Rondom dient het bad aangevuld te worden met gestabiliseerd zand. Het 8-vorm bad wordt geleverd inclusief gegalvaniseerde draagconstructie welke het bad in model brengt. De ovale baden dienen voorzien te worden, aan de lange zijden, van steunmuren om de vorm te verkrijgen.

Voor de stalenwand zwembaden is als afwerking een fraaie en passende Pomaz Nature Stone randsteen leverbaar. Aansluitend kan gekozen worden voor een aansluitend of juist contrasterend terras.
De stalen wand zwembaden zijn leverbaar in meerdere folie kleuren. De baden met een diepte van 120 cm worden geleverd met een wand- en foliedikte van 0,6mm. De baden met een diepte van 150cm met een wanddikte van 0,8mm en een foliedikte 0,6mm.
Liners (de folie) zijn voorzien van liner-track profiel. Bodem- en handprofielen van zware kunststof, zonder scherpe kanten, exact in elkaar passend. Ronduit het beste prefab-zwembad!

De stalenwand zwembaden zijn er in verschillende maten leverbaar als complete set of los bad. Zeer interessante prijzen, ook voor de zelfbouwer.

Stel een vraag of vraag een offerte aan

    Note: Carousel will only load on frontend.