LPW zwembaden

LPW Pools : elk bad heeft zijn eigen karakter

Gaande van de klassieke kuipen met een Romaanse trap tot het meest strakke, rechthoekige model, alle baden van LPW Pools beantwoorden aan dezelfde kwaliteitseisen en zijn volgens hetzelfde lastenboek ontworpen.

De zwembadkuipen zijn gemaakt uit met vinylester verstevigd composietmateriaal. Ze zijn zelfdragend dankzij de 15mm dikke honingraatstructuur die het mogelijk maakt hun eigen gewicht te dragen zonder externe verstevigingen.

Het merendeel van de zwembaden uit het LPW Pools gamma is uitgerust met een automatisch rolluik van Covrex® Pool Protection. De baden kunnen met verschillende accessoires uitgerust worden zodat u het zwembad aan uw wensen kunt aanpassen. Het tegenstroomzwemsysteem, de intelligente filtratie Varioflow of een via domotica gestuurd zwembad maken deel uit van de apparatuur die ondertussen onmisbaar geworden is.

De zwembadwanden bestaan uit 6 opeenvolgende vinylester lagen versterkt composiet en één centrale laag met een isolerende honingraatstructuur. Deze gewapende opbouw geeft de nodige weerstand en maakt het geheel zelfdragend.

Wanneer u kiest voor een LPW Pools zwembad kunt u genieten van een levenslange garantie op de waterdichtheid van de kuip en tegen osmose. Een levenslange garantie is een permanente gemoedsrust.

ZwemWell zwembaden & wellness is een erkend dealer van LPW zwembaden.

Plaatsing en aanleg van deze Lpw zwembaden doen we in heel Zeeland en West Vlaanderen. (Bijvoorbeeld in Middelburg, Domburg, Kamperland en Westkapelle)Stel een vraag of vraag een offerte aan

    Note: Carousel will only load on frontend.