Stoomcabines

Stoomcabines, ook wel hammam of turks stoombad genoemd zijn er in oneindig veel uitvoeringen leverbaar.

De stoomcabines die wij leveren verdelen we in:

  • Polyfaser stoomcabines, topkwaliteit polyester stoomcabines voor privé en openbaar gebruik. Leverbaar in vele modellen en uitvoeringen, elk in 5 kleuren. Het ruime assortiment garandeert een stoomcabine naar ieders wens.Elke stoomcabine is vervaardigd uit hoogwaardig glasvezel versterkt polyester, wordt voorzien van een in hoogte verstelbare bodem met afvoermogelijkheid en is uitgevoerd met comfortabele zitbanken welke voorzien zijn van een afwateringsgoot. Elk type heeft een gebogen plafond zodat condenswater via de zijwanden wordt afgevoerd. De stoomcabine wordt geleverd als handig ‘bouwpakket’ en is in enkele uren te monteren. Een glasdeur wordt uiteraard meegeleverd.Om het geheel te completeren kan een keuze gemaakt worden uit geselecteerde stoomgeneratoren. Ook bestaat de mogelijkheid de stoomcabine te voorzien van een douche-armatuur (ook voor reiniging), veilige verlichting of zelfs een automatische geurstofdosering.
  • Stoombaden opgebouwd met isolatie platen, Deze cabines worden compleet aangeboden inclusief degelijke stoom techniek en zijn gemakkelijk zelf te plaatsen en af te werken naar wens met mozaik tegeltjes. De cabines worden standaard met een veiligheids glazen deur geleverd.

De stoombaden kunnen ook geleverd worden als doe het zelf pakket tegen zeer interessante prijzen. Bent u op zoek naar losse stoom techniek? ook dat kan. Stuurt u ons een mail met de onderdelen die u nodig heeft en we maken voor u een goede aanbieding.

Stoomcabine polyfaser_stoomcabine_5 polyfaser_stoomcabine_4 polyfaser_stoomcabine_3 polyfaser_stoomcabine_2 polyfaser_stoomcabine_1

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hiernaast uw offerte aan.

Stel een vraag of vraag een offerte aan

    Note: Carousel will only load on frontend.